Zi liberă pentru salariații Termoficare Constanța SRL. Funcționează numai casieriile societății

Casierie RAJA

În fiecare an pe 20 iulie în România se sărbătorește Ziua Energeticianului, aceasta fiind zi liberă și pentru salariații Termoficare Constanța SRL.

Casieriile societății situate în strada Badea Cârțan nr.14 A și aleea Cutezătorilor nr.13, vor funcționa conform programului normal de lucru, între orele 08.00 – 12.00 și 12.30 – 16.30.

Consumatorii Termoficare Constanța SRL pot achita în numerar facturile de energie termică și la sucursalele și Banca Transilvania și BRD de pe raza municipiului Constanța, fără plata vreunui comision.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*