CSM Constanța, egal cu Dinamo București, în derbyul României la handbal

Meci echilibrat între CSM Constanța și Dinamo București. FOTO CSM Constanța

CSM Constanța și Dinamo București au oferit 60 de minute de handbal european la Sala Sporturilor, un veritabil thriller, cu final greu de anticipat până la ultima secundă!

S-a încheiat 32-32, după o ratare de la 7m în minutul 60, după ce victoria le-a surâs, pe rând, ambelor echipe! Komogorov ne-a adus în avantaj, 31-30, adversarii au întors la 32-31, Nistor a egalat, iar Akimenko a trimis mingea în bară, de la 7 metri, la ultima fază a meciului!

CSM Constanța a mizat pe: Vasile, Rusu – Komogorov 7 goluri, Andrei 7, Aliokhin 6, Nikolic 4, Drăgan 3, Stankovic 2, Căbuț 1, Nistor 1, Susanu 1, Chikovani, Caba, Ilie, Murtaza, Mourino.

„Din păcate sperăm ca accidentarea să nu fie gravă la Aliokhin și să-l putem recupera, jucătorul ieșind cu o sângerare serioasă la nas în urma unei lovituri la care Kuduz a primit cartonașul roșu! Un jucător de care deja nu ne mai putem folosi este și Valentino Ravnic, care are ruptură musculară, sezonul fiind încheiat pentru extrema noastră croată” – CSM Constanța.

CSM Constanța termină fără înfrângere acasă în actualul campionat, în timp ce Dinamo rămâne neînvinsă de doi ani în Liga Zimbrilor!

CSM Constanța și Dinamo vor lupta pentru al doilea trofeu intern, în weekend, în Final 4 Cupa României!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*