Zeci de vânzători ambulanți de pe plajele din Mamaia și Constanța au fost lăsați fără marfă și bani de către polițiștii locali

Porumbul fiert a fost confiscat de către polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

278 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 72.975 de lei au fost aplicate în cursul zilei de 4 iunlie de poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa.

S-a acţionat, în special, în staţiunea Mamaia cu scopul de prevenire a a comerţului ilicit pe plajă. Cu această ocazie au fost depistate 30 de persoane care vindeau porumb fiert, pufuleţi, gogoşi, zmeură, mere glazurate, nămol, scoici, zmee sau coşuri din nuiele şi au fost aplocate sancţiuni în valoare de 21.500 de lei.

Marfa găsită asupra comercianţilor a fost confiscată, la fel şi suma de 496 de lei, provenită din vânzarea produselor fără drept.

Au fost înmânate 59 de înştiintări, agenţilor economici care au închiriat porţiuni de plajă, prin care li s-au comunicat obligaţiile legale ce le revin, printre care, menţinerea curăţeniei pe porţiunea de nisip, dar şi interzicerea accesului vânzătorilor ambulanţi cu produse ilicite pe plajă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*