Decebal Făgădău a convocat consilierii locali în ședință de îndată

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii locali din Constanța au fost convocați în şedinţă de îndată, marți, 19 decembrie, începând cu ora 13.00, în sala “Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa. Pe ordinea de zi sunt două proiecte de hotărâri, ambele inițiate de primarul Decebal Făgădău:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea componenței Comisiei de evaluare și a Comisiei de soluționare a contestațiilor pentru evaluarea noului proiect de management a Muzeului de Artă Populară Constanța .

2. Proiect de hotărâre privind repartizarea unui spațiu de locuit construit de A.N.L. în regim de închiriere din recuperări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*