VIDEO Zeci de pompieri intervin pentru a stinge un incendiu izbucnit într-un lan de grâu, la ieșire din Năvodari

Incendiu izbucnit într-un lan de grâu, la ieșirea din Năvodari spre Lumina. FOTO ISU Constanța

Zeci de pompieri constănțeni intervin la această oră pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un lan de grâu, la ieșirea din Năvodari spre Lumina.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, este vorba despre o suprafață de aproximativ 15 hectare de grâu.

Inițial, la fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Stației Midia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, și PTS Ovidiu, dar din cauza proporțiilor incendiului, forțele de intervenție au fost suplimentate.

„S-au suplimentat forțele aflate la fața locului, la incendiu acționând aproximativ 20 de pompieri cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autocisternă”, au transmis reprezentanţii ISU Constanța.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore de intervenție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*