Weekend-ul spectaculos organizat de Constanța – Capitala Tineretului din România continuă cu un concert pe acoperiș cu Irina Rimes

FOTO Facebook Irina Rimes

Duminică, 18 iulie, începând cu ora 18.00, pe parcarea supraetajată a City Park Mall, se dă startul evenimentelor din cadrul proiectului #ComeToSEAusCool, ediția “Rock on the Roof” cu Irina Rimes.

Proiectul #ComeToSEAusCool încearcă să arate întregii țări coolness-ul constănțenilor prin organizarea a opt evenimente artistice – astfel dezvoltând un calendar pentru tineri pe tot parcursul anului. Proiectul vizează, în primul rând, promovarea tinerelor talente, asigurând, prin intermediul acestora, accesul la cultură într-o manieră neconvențională, adresată tinerilor.

Ediția “Rock The Roof” își propune să valorifice tinerele talente din comunitatea de muzică pop-rock, prin integrarea a 2 momente artistice, cu două trupe de artiști – Andrei Banuta și Irina Rimes , într-un concert de tip On The Roof.

Intrarea este gratuită și se va face pe bază de brățară. Persoanele interesate își pot procura brățările conform următorului program:

  • Vineri, în intervalul orar 16:30-22:00 – desk-ul CCTR, amplasat în piațeta liftului panoramic, nivel -1, City Park Mall
  • Sâmbătă, în intervalul orar 17:00-21:00 – desk-ul CCTR, amplasat în piațeta liftului panoramic, nivel -1, City Park Mall
  • Sâmbătă, în intervalul orar 16:00-21:00 – Portul Turistic Tomis (zona Restaurantului On PLONGE)
  • Duminică, în intervalul orar 11:00-13:00 – desk-ul CCTR, amplasat în piațeta liftului panoramic, nivel -1, City Park Mall

Ridicarea brățării și accesul în cadrul evenimentului este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Fiecare participant va prezenta unul din documentele de mai sus atât în momentul ridicării brățării, cât și la intrarea în perimetrul destinat evenimentului.

Proiectul ”#ComeToSEAus” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța (FONT CT), fiind un proiect de interes general finanțat din fonduri nerambursabile.

Programul ”Constanța – Capitala Tineretului din România 2021-2022” are o durată de un an, începând pe 2 mai 2021 și finalizând pe 1 mai 2022, fiind guvernat de Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația Tinerilor din Cluj (FTCluj), Grupul PONT și Banca Comercială Română (BCR).

Pentru mai multe informații referitoare la eveniment, persoanele interesate pot accesa următorul link: https://fb.me/e/5derus0bY

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*