Stadiul lucrărilor efectuate de RAJA în municipiul Constanța, în grafic

Lucrările efectuate de RAJA în municipiul Constanța sunt în grafic. FOTO: RAJA SA

RAJA SA a anunțat miercuri, 12 octombrie, că intervențiile pentru racordarea tronsoanelor de conducte noi de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, la rețeaua existentă și de conectare a mai multor puțuri la instalația nou executată respectă graficul de execuție.

„Până în prezent, o parte dintre lucrări au fost finalizate, iar altele sunt pe punctul de a fi încheiate. În zonele Caragea Dermen și Cișmea 1A au fost poziționate și îmbinate tronsoanele înlocuite și se lucrează pentru cuplarea acestora la instalația existentă. Preconizăm că în jurul orei 22.00 se vor finaliza toate intervențiile urmând a se face manevrele de vane necesare pentru umplerea instalației și intrarea în presiune”, au transmis reprezentanții societății.

Aceștia le amintesc consumatorilor afectați de lucrări că timpul necesar pentru încărcarea cu apă a rețelei de distribuție poate varia între 10 și 12 ore. Prin urmare, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*