Vrei o ambarcațiune sau o mașină nouă? Se deschide târgul “Tomis Yacht” la Constanța

Salonul Tomis Yacht
Salonul Tomis Yacht

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța deschide miercuri, 15 iunie, Salonul Nautic și Auto “Tomis Yacht”. Evenimentul are loc timp de 5 zile în Portul Turistic Tomis.

Aici, la malul mării, aşa cum este firesc, se simte creşterea interesului pentru sporturile nautice. Drept dovadă, atât producătorii autohtoni, cât şi importatorii şi prestatorii de servicii din domeniu, s-au pregătit să prezinte publicului constănţean ultimele noutăţi şi oferte atractive, pe toată perioada târgului.
La Salonul Nautic şi Auto “TOMIS YACHT “ veţi putea viziona si achiziţiona:

– ambarcaţiuni de diferite tipuri şi mărimi, produse în ţară şi din import
– caiace
– canoe
– bărci gonflabile
– motoare inboard şi outboard ( in premieră – Oxe Diesel – primul motor diesel outboard, de putere mare, pe plan mondial )
– remorci pentru tractat bărci
– echipamente electronice de comunicaţie şi navigaţie
– piese de schimb şi accesorii pentru ambarcaţiuni
– autoturisme : FIAT, ALFA ROMEO, JEEP, VOLKSWAGEN, FORD, MERCEDES, HYUNDAI, OPEL, MAZDA, SUZUKI, SUBARU, SEAT, VOLVO, MITSUBISHI, LAND ROVER, JAGUAR, SKODA.
Toate acestea fac din Salonul Nautic și Auto “TOMIS YACHT” un spectacol estival, o apariţie firească, la malul mării, un motiv în plus pentru a fi mai aproape de cei care iubesc marea, yachtingul, pescuitul, sporturile de apă şi aventura.

În ceea ce priveşte piaţa auto, aceasta a înregistrat o creştere de 17,7%, în anul 2015, potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).

Topul pe mărci, este condus de Dacia, cu 27.986 de unităţi (35,1% din total piaţa) iar importurile de autoturisme rulate, în anul 2015, au inregistrat o creştere de 12,8%, comparativ cu 2014.

Ediția din acest an a târgului reuneşte un număr de 15 firme, care expun pe o suprafaţa de peste 1.000 mp. Apreciem, în mod deosebit, eforturile celor care au răspuns invitaţiei noastre şi sunt prezenţi ca expozanţi, la cea de-a 19 ediţie a târgului, contribuind, astfel, la continuarea tradiţiei de la țărmul Mării Negre.
Timp de cinci zile, de miercuri pâna duminică, Salonul Nautic și Auto “TOMIS YACHT”, va putea fi vizitat în Parcarea din Portul TOMIS Constanţa.

Un motiv în plus pentru a-l vizita ar fi ofertele unice, valabile doar pe durata expoziției, cu care expozanţii şi-au obișnuit vizitatorii, în fiecare an, dar și prezenţa inedită a autoturismelor expuse, reunind, astfel, două hobby-uri speciale. Salonul Nautic si Auto “TOMIS YACHT” reprezintă mai mult decât o simplă expoziţie, este locul în care cei cu adevărat pasionați se reîntâlnesc, de fiecare data, cu plăcere și împărtășesc aceeași emoție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*