FOTO Accident mortal în Cernavodă din cauza neatenției unui șofer

Mașina scăpată de sub control s-a oprit într-un imobil. FOTO ISU Dobrogea

O persoană a fost grav rănită, iar o alta a decedat în seara de sâmbătă 3 august în Cernavodă. A fost implicat un singur autoturism, iar vina, spun polițiștii, îi aparține șoferului. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.45, când un bărbat de 50 de ani a condus un autoturism pe strada I. De. Chirescu, din localitatea Cernavodă, către strada Ing. Anghel Saligny. Când a ajuns în intersecție, nu a adaptat viteza la condițiile de drum (carosabil ușor umed), nu a oprit la indicatorul stop, a pătruns în intersecție și a intrat frontal în gardul unui imobil.

Pentru scoaterea victimelor dintre resturile mașinii a fost nevoie de intervenția pompierilor ISU Dobrogea de la Detașamentul Cernavodă cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului  auto și decesul la fața locului a pasagerei dreapta față.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*