FOTO VIDEO Incendiu de proporții la un imobil din zona Miga

Un incendiu de poporții a izbucnit la un imobil din zona Miga. FOTO CTnews.ro

Mai multe persoane au sunat la 112 în jurul orei 20.30 și au anunțat că la un bloc de pe bulevardul Tomis, aproape de intersecția cu bulevardul Ferdinand, la mansardă, a izbucnit un incendiu.

Focul a izbucnit foarte violent, flăcările putând fi văzute de la mare distanță. Este vorba de imobilul vis a vis de Muzeul de Artă. La fața locului au fost trimise 4 autospeciale de stingere și o autoscară din cadrul ISU Dobrogea. De asemenea, la fașa locului sunt și echipaje medicale ale SMURD.

UPDATE:

Intervenția pompierilor s-a finalizat în jurul orei 22.40, urmând ca în urma cercetărilor la fața locului a pompierilor și criminaliștilor să se stabilească exact cauzele producerii incendiului. Potrivit unor martori, incendiul ar fi fost provocat de una dintre locatare, care ar avea probleme de sănătate.

UPDATE 26 decembrie

Reprezentanții ISU Dobrogea au comunicat că în incendiul din zona Miga a ars podul clădirii pe o suprafață de 150 mp. Aici se aflau depozitate care materiale textile, plastice, deșeuri de hârtie și material lemnos. Au fost deteriorate apartamentele aflate la nivelele inferioare de apă folosită la stingere și de fumul degajat. Cauza probabilă flacăra de la o lumânare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*