Virginia Uzun își invită contracandidații la Primăria Eforie la efectuarea unui test antidrog

Virginia Uzun, Scrisoare deschisa adresata contracandidatilor

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Eforie, Virginia Uzun, a adresat, vineri, o scrisoare deschisă contracandidaților săi la funcția de primar al orașului Eforie în care îi invită pe aceștia să efectueze, împreună, un test antidrog înaintea alegerilor din 27 septembrie.

Iată, integral documentul semnat de Virginia Uzun, intitulat „Drogurile ucid oameni! Drogurile ucid speranțe și ucid șanse! Drogurile distrug comunități. Drogurile ucid în cele mai variate feluri!”:

„Dincolo de problema coronavirus, unul dintre pericolele majore pentru viitorul societății îl reprezintă consumul de droguri, de substanțe stupefiate ori anabolizante. Personal, consider că drogurile și consumul de stupefiante trebuie combătute prin toate mijloacele pentru a nu ucide viitorul copiilor noștri, pentru a nu ucide viitorul unei comunități. În acest context, deși legea nu stipulează, îi invit pe toți contracandidații mei să facem un test antidrog.

Vrem să administrăm și să reprezentăm comunitatea și orașul Eforie. Avem programe, inițiative și idei despre cum trebuie să fie administrat orașul nostru, despre cum trebuie modelată comunitatea. Prin urmare, dacă dorim încrederea și votul cetățenilor, consider că un test antidrog, efectuat la o clinică mai presus de orice comentariu, este mai mult decât binevenit pentru a le arăta cetățenilor că suntem indivizi responsabili, că avem capacitatea de a judeca lucrurile corect și suntem capabili de a lua decizii <<cu mintea limpede>>.

Prin urmare, marți 15 septembrie, ora 12.30, stimați contracandidați la funcția de primar al orașului Eforie, vă aștept la laboratorul Synevo din bulevardul Tomis, nr. 145, în incinta Spitalului Județean Constanța. De asemenea, invit presa și pe toți cei interesați, întrucât eu sunt gata să fac publice rezultatele testelor antidrog.

Înainte de a cere încrederea electoratului, noi, candidații, trebuie să demonstrăm că suntem persoane demne de toată încrederea!

Virginia Uzun, candidat la funcția de primar al orașului Eforie”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*