Containerele pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate, săptămâna aceasta, în cartierele Km 4-5 și Km 5

Săptămâna aceasta, benele sunt amplasate lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere de pe străzile Progresului și Th. Sperantia, bloc 40. FOTO: Primăria Constanța

Săptămâna aceasta, până pe 19 februarie 2023, containerele pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate în cartierele Km 4-5 și Km 5, lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere de pe străzile Progresului, respectiv strada Theodor Speranția – bloc 40.

În aceste containere se pot depune deșeurile voluminoase de care constănțenii nu mai au nevoie – mobilier, canapele, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc.

De asemenea, cetățenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.

Autorităţile locale atrag atenția că depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*