Echipele Polaris M Holding continuă acțiunile de curățenie în municipiul Constanța

Acțiuni permanente de curățenie în municipiul Constanța. FOTO Primăria Constanța

Echipele Polaris M Holding, ale Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat, mătură și spală străzile, trotuarele, piețele, zonele de promenadă, locurile de joacă atât din Constanța, cât și din stațiunea Mamaia.

Totodată, se curăță și piesele de mobilier urban – bănci, pavilioane, coșuri de gunoi sau scrumiere stradale.

Reprezentanții Primăriei Constanța spun însă că, de cele mai multe ori, munca echipelor de curățenie este în zadar pentru că nesimțirea unora depășește orice limită, comportându-se ca și când nu și-ar dori ca în Constanța să existe ceva frumos, decent și demn de un oraș turistic.

„În loc să aruncăm resturile în locurile special amenajate, preferăm să facem acest lucru oriunde altundeva: pe străzi, în parcuri, în apa lacului sau a mării sau la locurile de joacă, distrugem piesele de mobilier urban și mâzgălim fără milă fațadele blocurilor. Putem avea un oraș curat, verde și sănătos doar printr-un efort comun. Păstrați curățenia!”, au transmis sursele citate.

Acțiuni permanente de curățenie în municipiul Constanța. FOTO Primăria Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. In loc să se plângă, Primăria să instaleze camere video de supraveghere și să dea amenzi de peste 1000 de lei și lumea nu va mai arunca pe jos.
    E mai ușor sa te plângi….

  2. Tot pe langa balansoare si leagane rupte se face curat. Desi sunt un pericol pentru copii, nu se vad de catre cine trebuie sa fie inlocuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*