Începe plata indemnizațiilor aferente participării la alegerile locale

Începe plata indemnizațiilor aferente participării la alegerile locale. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a început, de joi, să facă plata indemnizațiilor membrilor birourilor electorale ale secțiilor de votare și a operatorilor de calculator din municipiul Constanța aferente participării la alegerile locale din data de 27 septembrie.

Plățile se fac la în cadrul Pavilionului Expozițional Constanța din bd. Mamaia nr. 331A, după următorul program:

  • joi, 15 octombrie, membrii secțiilor de votare 1 – 70, decalat astfel: 08.30 – 12.00 – secțiile de votare 1 – 35; 12.30 – 16.00 – secțiile de votare 36 – 70;
  • vineri, 16 octombrie, membrii secțiilor de votare 71 – 140: 08.30 – 12.00 – secțiile de votare 71 – 105, 12.30 – 16.00 – secțiile de votare 106 – 140;
  • luni, 19 octombrie, membrii secțiilor de votare 141 – 211: 08.30 – 12.00 – secțiile de votare 141 – 175, 12.30 – 16.00 – secțiile de votare 176- 211.

Pentru a evita aglomerația, beneficiarii indemnizațiilor au la dispoziție trei casierii care vor funcționa timp de trei zile, în intervalul orar menționat, astfel încât plata indemnizațiilor să se poată realiza în condiții optime.

Plata indemnizațiilor aferente participării la alegerile locale se va desfășura cu respectarea strictă a măsurilor de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Accesul în instituție se va realiza cu respectarea normelor de distanțare fizică și de igienă, purtarea măștilor de protecție fiind obligatorie.

Primăria Municipiului Constanța va asigura triajul epidemiologic, măsurarea temperaturii corporale și va pune la dispoziție dezinfectanți și mănuși de unică folosință. Se vor stabili circuite separate pentru intrare și ieșire. De asemenea, municipalitatea va avea personal de pază și ordine care va verifica respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii SARS-CoV-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*