Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri: „Ne gândim să dăm drumul la sezonul turistic pe litoral pe data de 15 iunie”

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a apreciat, joi, că turismul ar putea fi deschis pe litoral începând cu data de 15 iunie.

„Dacă vorbim de deschiderea turismului de pe data de 15 iunie, pot să spun și eu ceea ce a spus și ministrul Sănătății: ne gândim din ce în ce mai serios să dăm drumul la sezonul turistic pe data de 15 iunie, pe litoralul românesc, pentru că observam că cel puțin până acum vorbim de o pantă descrescătoare a cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus”, a declarat Virgil Popescu.

Potrivit acestuia decizia de deschidere a teraselor, începând cu data de 1 iunie, a rămas în vigoare, urmând ca până atunci să fie transmise regulile de funcționare.

„Începând cu data de 1 iunie vom deschide, așa cum am promis, terasele, urmând ca probabil până mâine (vineri – n.r.) să publicăm un ordin comun împreună cu Ministerul Sănătății cu privire la regulile pe care trebuie să le respecte proprietarii teraselor”, a mai precizat ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*