Angajații Polaris M Holding au început acțiunea de curățenie în stațiunile din sudul litoralului

Angajații Polaris M Holding au început acțiunea de curățenie în stațiunile din sudul litoralului

Echipele Polaris M Holding au început curățenia de primăvară în stațiunile din sudul litoralului. Angajații societății mătură și spală străzile, trotuarele, piețele, zonele de promenadă, locurile de joacă din Neptun, Olimp, Jupiter, Saturn, Venus și Cap Aurora.

Echipele Polaris desfășoară zilnic activități de igienizare pe domeniul public în stațiunile de la malul mării pentru pregătirea sezonului estival.

Arterele principale și secundare sunt salubrizate, se curăță și se răzuiesc rigolele de resturi vegetale și praf, se îndepărtează resturile vegetale de pe trotuare, se mătură străzile și se colectează depozitele neconforme apărute peste iarnă pe domeniul public.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*