CTnews TV: Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, vorbește despre revenirea la prima dragoste politică, PNL

Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova. FOTO Paul Alexe

Cu doar câteva zile înaintea startului oficial al campaniei electorale, echipa Constanța News s-a aflat în orașul Hârșova, unde a stat de vorbă cu primarul Viorel Ionescu, pentru a afla planurile acestuia pentru viitorul localității dunărene. Discuția a atins și subiectul revenirii tânărului primar constănțean la prima dragoste politică, Partidul Național Liberal, dar și modul în care acesta vede viitorul orașului Hârșova.

Totodată, Viorel Ionescu a confirmat că va candida pentru un nou mandat de primar și a transmis un mesaj locuitorilor urbei.

Totul, în interviul realizat de Paul Alexe și Adrian Florea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*