CTnews TV: Corina Martin: “În acest moment, nu există nicio strategie concretă din partea autorităților locale pentru susținerea industriei HORECA, pentru industria ospitalității și pentru destinația pe care Constanța ar trebui să o reprezinte”

Corina Martin. FOTO Paul Alexe

Unul dintre cele mai afectate sectoare în perioada de pandemie este HORECA. La fiecare decizie prin care autoritățile au impus restricții, pentru a stopa creșterea numărului de infectări cu noul coronavirus, în capul listei locațiilor ce au fost închise s-au aflat cluburile, restaurantele, barurile și pub-urile, afaceri ce au fost nevoite să-și înceteze temporar activitatea sau, în cel mai bun caz, să funcționeze la capacitate mult redusă.

Evident, reprezentanții acestui sector al industriei ospitalității au încercat să găsească soluții pentru a-și păstra afacerile pe linia de plutire, însă acest lucru a devenit din ce în ce mai greu de realizat, în condițiile în care mult așteptatele ajutoare din partea statului au întârziat să apară sau, când au apărut, s-a dovedit că sunt foarte greu de accesat.

Despre toate problemele acestui sector de activitate, jurnalistul Paul Alexe a discutat, în studioul CTnews TV, cu reprezentanta Asociației Patronale RESTO Constanța, Corina Martin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*