Prima etapă a campaniei „România Reciclează! Hârșova reciclează!”, un real succes

Prima etapă a campaniei „România Reciclează! Hârșova reciclează!", un real succes
Prima etapă a campaniei „România Reciclează! Hârșova reciclează!", un real succes

Hârșovenii au avut din nou posibilitatea să se debaraseze de aparatura veche și bateriile uzate în cadrul campaniei naționale „România Reciclează”, organizată de Asociația Environ și Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB), în parteneriat cu Primăria Hârșova.

Prima etapă a campaniei „România Reciclează! Hârșova reciclează!” s-a bucurat de un real succes în rândul locuitorilor orașului, volumul deșeurilor fiind mai mare decât posibilitatea colectării.

„Primăria Orașului Hârșova va continua acțiunea de preluare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, conform solicitărilor dumneavoastră. Mulțumim hârșovenilor pentru implicare, pentru grija pe care o poartă mediului înconjurător!”, au precizat reprezentanții Primăriei Hârșova

Această colectare se poate realiza de la domiciliu, în baza unei solicitări efectuate pe adresa de e-mail mediu@primaria-harsova.ro sau la telefon 0241.870.300, interior 130 sau 0786.576.400, iar participanții sunt recompensați pe loc cu tichete valorice în funcție de greutatea și tipul echipamentelor predate.

Acțiunile de colectare din cadrul campaniei „România Reciclează” se realizează cu respectarea măsurilor de protecție anti COVID19.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*