Teren de minifotbal, dotat cu nocturnă, construit de la zero în Hârșova

Teren de sport, dotat cu nocturnă, construit în Hârșova. FOTO Primăria Hârșova
Teren de sport, dotat cu nocturnă, construit în Hârșova. FOTO Primăria Hârșova

Primăria Hârșova vine în întâmpinarea celor care doresc amenajarea unor spații pentru activități sportiv-recreative în oraș și construiește un teren de sport, dotat cu nocturnă.

Astfel, s-a demarat amenajarea unui teren de sport multifuncțional, pentru minifotbal, tenis de câmp și handbal, dotat cu nocturnă, în locul fostului târg de animale.

„Lucrările se află într-un stadiu avansat și îmi doresc ca finalizarea acestora să se realizeze în cursul acestei veri”, a precizat primarul Viorel Ionescu.

Totodată, potrivit primarului, și lucrările de amenajare a stadionului, întrerupte de refuzul constructorului inițial de a finaliza lucrarea și îngreunate de numeroase reclamații și controale, vor fi reluate în cel mai scurt timp.

„Suntem la finalul procedurii de atribuire a lucrării unui nou constructor. Se va finaliza și această lucrare, așteptată de toți hârșovenii, oricât de mult se încearcă îngreunarea proiectelor noastre”, a mai precizat primarul Viorel Ionescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*