VIDEO Virginia Uzun: „Trebuie să ne respectăm eroii, trebuie să ne respectăm seniorii!”

Virginia Uzun, candidatul PSD la Primăria Eforie

Aflat în periplu cu caravana electorală, candidatul PSD la primăria Eforie, Virginia Uzun a întâlnit-o pe Silvia Munteanu, o adevărată eroină-aviator, și a constatat ceea ce știa deja: „Eforie nu este în niciun caz un oraș cu oameni banali”.

„Toți suntem importanți, dar o comunitate puternică se încheagă atunci când există o mândrie locală, atunci când ai puncte de reper care să te facă să spui, cu fruntea sus, <<Da, sunt eforian!>>. Ei bine, în periplul meu cu caravana electorală <<Vin la voi ca să v-ascult>> am întâlnit și un erou al orașului nostru, mai bine zis o eroină. Doamna Silvia Munteanu! Un personaj pitoresc, care mi-a umplut inima de bucurie”.

Silvia Munteanu este o femeie aviator, care s-a remarcat în perioada 1954 – 1962 ca fiind unul dintre cei mai buni piloți de acrobație, „parteneri“ fiindu-i avioanele de construcție cehoslovacă Zlin. Despre profesionalismul pilotului acrobat Silvia Munteanu scria în 1958 și revista „Aripile Patriei“. Cu privire la locul în care a ales să trăiască, dorința Silviei Munteanu este ca „Eforie să devină ce a fost odată“.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*