Restricții de trafic pe mai multe străzi din Constanța pentru lucrări de reabilitare rutieră

Restricții de trafic în Constanța pentru lucrări de reabilitare rutieră. FOTO: Primăria Constanța

Primăria Constanța va implementa săptămâna aceasta mai multe restricții de trafic pe câteva străzi importante din oraș, în contextul unor lucrări de reabilitare rutieră și modernizare a infrastructurii. Astfel, echipele Confort Urban vor interveni pentru frezarea carosabilului pe strada Ioan Borcea, iar străzile Bogdan Petriceicu Hașdeu și Theodor Burada vor fi temporar închise pentru asfaltare.

Pe strada Ioan Borcea, lucrările de frezare vor avea loc între strada Unirii și bulevardul Mamaia. Aici se va îndepărta stratul vechi de asfalt pentru a se crea unul nou, după ce trotuarele vor fi reabilitate, bordurile înlocuite și spații verzi amenajate pentru plantarea arborilor. Aceste lucrări vor începe marți, 6 iunie, în intervalul orar 08.00 – 16.00, și vor implica restricționarea totală a circulației autovehiculelor.

În același timp, pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Ciocârliei va fi asfaltat. Aceasta reprezintă a doua etapă a procesului de reabilitare a tramei stradale, după ce trotuarele au fost deja recondiționate. Circulația autovehiculelor va fi, de asemenea, restricționată total în această zonă pe data de 6 iunie, în intervalul orar menționat.

Pentru a facilita desfășurarea lucrărilor și pentru a evita eventualele inconveniente, autoritățile le solicită constănțenilor să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil în aceste zone.

Totodată, între 7 și 9 iunie, în intervalul orar 08.00 – 18.00, strada Theodor Burada va fi temporar închisă pe tronsonul cuprins între strada I.L. Caragiale și strada București. Această închidere se datorează lucrărilor de asfaltare desfășurate în urma înlocuirii conductelor de termoficare de-a lungul acestui traseu. Participanții la trafic sunt rugați să manifeste înțelegere și să folosească rutele alternative în această perioadă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*