VIDEO După ce a vizitat zonele aflate în carantină, Viorel Cataramă a mers la ÎPS Teodosie. Politicianul vrea ca arhiepiscopul să îi devină duhovnic

Viorel Cataramă și ÎPS Teodosie. FOTO Captură video

Politicianul Viorel Cataramă a ajuns la Constanța special pentru a se întâlni cu Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, motivându-și vizita ca fiind una bazată pe rugăciune și pe îndemne înțelepte și îndrumări. Întrevederea a durat mai putin de-o ora.

Omul de afaceri Viorel Catarama, care s-a expus intenționat la COVID-19, fiind cercetat penal pentru această faptă, a avut în ultimele zile ieșiri publice în care a condamnat politica liberala și măsurile luate de Guvern pe perioada izolării datorata epidemiei de coronavirus. La Constanța nu a pierdut ocazia sa își exprime nemulțumirile față de autorități.

„După cum vedeți, eu consider că în exterior nu am de ce sa port masca, consider ca în interior este greșită decizia, este neconstituțională și ilegală, și că fie o instanță, fie Curtea Constituțională va constata acest lucru, la fel cum ilegal este și luarea temperaturii de câteva ori pe zi, pentru ca aceste instrumente pot provoca diverse boli, diverse afecțiuni”, este de părere acesta.

Cât despre vizita la ÎPS Teodosie, acesta a precizat că

„Am venit să primesc o rugăciune și să primesc o binecuvântare. Am venit în același timp să mă sfătuiesc (…) Vreau să primesc sfaturi înțelepte, vreau să primesc îndrumări binecuvântate(…) Trebuie să recunosc că am vorbit mai mult eu pentru că sunt dezamăgit de faptul că bisericile sunt închise. Fără motiv. Sunt bucuros că a acceptat să continuam discuțiile pentru a-mi deveni duhovnic. “

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*