VIDEO Un șmecher cu Mustang a rămas împotmolit în nisip pe plaja Mamaia

Mașina pe nisip. FOTO Captură video
Mașina pe nisip. FOTO Captură video

Nici măcar amenzile de până la 20.000 lei promise de Direcția Apelor Dobrogea Litoral nu îi sperie pe cei care nu dau dovadă de bun simț. Un șofer a ținut duminică dimineață cu tot dinadinsul să ajungă cu bolidul său până pe malul mării.

La întoarcere, mașina de 40.000 Euro a rămas împotmolită în nisip. Este vorba despre un Ford Mustang cu numărul de înmatriculare B-70-XLR.

Proprietarul a apelat mai întâi la ajutorul unui amic care l-a tras cu o sfoară, dar operațiunea a dat greș. Câteva minute mai târziu, pe plajă și-a făcut apariția o dubiță, dar nici aceasta nu a putut să tragă bolidul la asfalt pentru că sfoara s-a rupt.

Soluția finală a venit cu Wola. În loc de sfoară, șoferul utilajului greu a reușit să scoată Mustang-ul și pe șoferul care care a încălcat legea și regulile bunului simț.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*