VIDEO Secretele Acvariului Constanța. Cum a fost amenajat cel mai mare bazin cu pești tropicali – Episodul 3

Pești exotici la Acvariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Pești exotici la Acvariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Continuăm periplul nostru printre bazinele Acvariului Constanța. De această dată, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, dr. Adrian Bîlbă ne prezintă bazinul central.

Bazinul are peste 30 metri cubi de apă și sute de exemplare care mai de care mai interesante. Amanuntul mai puțin cunoscut de vizitatori este legat de faptul că acolo a fost, până de curând, un bazin cu apă sărată, special construit pentru sturioni. În 2016, conducerea Acvariului a luat decizia să înlocuiască sturionii, care erau foarte bătrâni, cu pești exotici aduși direct din jungla Amazoniană.

Dacă ai pierdut episoadele anterioare ale acestui serial despre Acvariul Constanța, îi recomandăm să le vezi. Iată link-urile pentru Episodul 1 și Episodul 2. Următorul episod apare pe data de 30 noiembrie 2016.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*