VIDEO Un interlop din Constanța a fost oprit cu focuri de armă de polițiști după ce a făcut slalom printre pietoni și a lovit cinci mașini

Mașina condusă de către suspect, după ce a fost oprită de către polițiști. FOTO IPJ Constanța

Un membru al unei grupări infracționale din Constanța, eliberat pe baza recursului compensatoriu, a fost prins de către polițiștii constănțeni după o urmărire periculoasă printre pietoni și mașini, în care oamenii legii au folosit și armamentul din dotare. A accidentat mai multe autoturisme, apoi a abandonat mașina și a încercat să fugă pe jos. 

O patrula din cadrul Secției 2 Poliție a observat în dimineața de 15 martie, în jurul orei 9.30,  pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la intersecție cu strada Portiței un autoturism despre care existau indicii că ar fi comis o abatere la nivel rutier. I-au făcut semn să oprească, dar acesta a ignorat semnalele polițiștilor și a încercat să fugă, făcând slalom în viteză printre pietoni și mașinile din trafic.

La un moment dat, pe strada Răsuri a lovit 5 autoturisme, dintre care 2 aflate în mers și 3 staționate. Ulterior, pe strada Izvor, conducătorul autoturismului a oprit și a abandonat mașina, încercând să fugă. Polițiștii au trecut la urmărirea acestuia care, ajungând in dreptul unui imobil, a încercat sa intre în curtea casei, moment în care, pentru ca nu a răspuns la somațiile legale efectuate, unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical, nefiind înregistrate victime.

Bărbatul în cauză a fost imobilizat, iar în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul ca acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și, de asemenea, numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din noiembrie 2018.

Pe numele bărbatului în vârstă de 27 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penala. În cauza se efectuează cercetări cu autorul în stare de reținere.

Individul este cunoscut de către oamenii legii, fiind închis pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, conducere fără permis și constituire de grup infracțional organizat. Era eliberat de curând din închisoare, pe 28 ianuarie, pe baza recursului compensatoriu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*