FOTO Accident în lanț la intrarea în Constanța cu șapte autoturisme implicate

O clipă de neatenție a fost de ajuns pentru un carambol și blocarea unui Drum Național. FOTO IPJ Constanța

Unul dintre principalele drumuri de intrare în municipiul Constanța a fost blocat marți dimineață în urma unui accident în lanț în care au fost implicate mai multe autoturisme. La fața locului au intervenit echipaje ale poliției, echipaje medicale și unul de descarcerare a ISU Dobrogea.

Accidentul s-a produs la ora 8.48, pe DN 2A, la câțiva kilometrii de intrarea în Constanța, în zona Carrefour. Din cauza ne păstrării distanței corespunzătoare și a atenției în trafic, șapte autoturisme au intrat în coliziune. A fost suficient ca un șofer să pună frână brusc, pentru ca ceilalți conducători auto să fie luați prin surprindere și să intre în coliziune.

În urma impactului în lanț, întreg sensul de circulație dinspre Ovidiu spre Constanța să fie blocat. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale poliției, SMURD și Descarcerare, două persoane fiind transportate la Spitalul Județean Constanța cu răni ușoare.

UPDATE h 10.30

S-a deblocat DN2A. Se circula normal

UPDATE:

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la ora 8.44, un autoturism Opel Astra, condus de către o persoană de sex feminin pe DN 2A dinspre Ovidiu către Constanţa, în dreptul km 204+110, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă a intrat în coliziune faţă spate cu autoturismul marca VW New Beetle, condus de către o altă persoană de sex feminin, în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat către înainte în autoturismul marca Audi Q5, condus de o altă femeie, în aceeaşi direcţie de mers. Și acesta la rândul său a fost proiectat în autoturismul din față, un Fiat Punto, la volanul căruia se afla tot o conducătoare auto. Fiat-ul a fost și el proiectat într-un Audi A6 aflat în fața sa, condus de un bărbat. A urmat o altă coliziune cu un VW Golf și un Seat Toledo, ambele conduse de femei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Tulceanul (…)… Nu e prima data cand tulcenii incurca circulatia, din cauza neatentiei… Bai, (…) ar fi bine ca voi sa nu mai iesiti din judetul vostru… Cel putin nu mai veniti la Constanta, ametitilor!!! Soferi, cand vedeti masini de Tulcea, luati distanta corespunzatoare. Astia sunt total debusolati, intotdeauna incurca traficul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*