Un bărbat a fost lovit de tren în cartierul Poarta 6 din municipiul Constanța

Tren călători. FOTO Cătălin SCHIPOR

Polițiștii din cadrul SRPT au fost sesizați în cursul dimineții de 11 noiembrie, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată de tren în zona cartierului Poarta 6.

Echipa deplasată la fața locului a constatat că pe relația CF Constanța – Mangalia, în dreptul km 228+100, trenul de persoane 8384 a surprins și acroșat o persoană în vârstă de 67 de ani, care a trecut prin loc nepermis, intrând în gabaritul căii ferate, acesta fiind lovit la membrul superior drept.

Persoana în cauză, în vârstă de 67 ani, a fost preluată de un echipaj medical al SAJ Constanța și transportată la SCJU Constanța, fiind în afara oricărui pericol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*