Un bărbat a fost lovit de tren în cartierul Poarta 6 din municipiul Constanța

Tren călători. FOTO Cătălin SCHIPOR

Polițiștii din cadrul SRPT au fost sesizați în cursul dimineții de 11 noiembrie, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată de tren în zona cartierului Poarta 6.

Echipa deplasată la fața locului a constatat că pe relația CF Constanța – Mangalia, în dreptul km 228+100, trenul de persoane 8384 a surprins și acroșat o persoană în vârstă de 67 de ani, care a trecut prin loc nepermis, intrând în gabaritul căii ferate, acesta fiind lovit la membrul superior drept.

Persoana în cauză, în vârstă de 67 ani, a fost preluată de un echipaj medical al SAJ Constanța și transportată la SCJU Constanța, fiind în afara oricărui pericol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*