VIDEO Sala de sport a școlii din Agigea a ars în totalitate, iar biblioteca a fost parțial afectată de flăcări

Sala de sport a fost cuprinsă de flăcări. FOTO ISU Dobrogea

Școala din Agigea a rămas fără sala de sport în urma unui incendiu puternic izbucnit în cursul zilei de 26 martie. Pompierii constănțeni s-au luptat mai bine de patru ore pentru a stinge flăcările.

În urma apelului la 112 au intervenit pompierii Detașamentului Port a ISU Dobrogea cu două autospeciale de stingere și o ambulanță tip SMURD B, iar ulterior, în sprijin a mai fost o autospecială de stingere de la Detașamentul Palas.

La ajungerea echipajelor de pompieri la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la o anexă a școlii. După localizare s-a constatat faptul că de fapt acolo era o sala de sport a școlii, care a fost distrusă în totalitate. A mai fost afectată o parte din biblioteca școlii, în total fiind vorba de suprafața de 150 mp.

Cauza probabila a rămas în curs de stabilire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*