600 litri de motorină fără documente au fost confiscați de către polițiștii de frontieră din Cernavodă

Motorina a fost confiscată de către oamenii legii. FOTO Poliția de Frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au identificat un cetăţean român care transporta, cu o autoutilitară, cantitatea de 600 litri produs petrolier cu miros specific de motorină, fără documente justificative.

În data de 6 noiembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au oprit pentru control, la intrarea în localitatea Cernavodă, o autoutilitară, înmatriculată în România, condusă de cetățeanul român B.N., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.

În urma controlului, în autoutilitară au fost descoperite trei recipiente încărcate cu produs petrolier, cu miros specific de motorină, pentru care bărbatul în cauză nu a putut prezenta documente justificative de proveniență.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 600 litri de motorină, iar persoana în cauză este cercetată pentru săvârșirea infracţiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*