Grenadă defensivă, ridicată de pirotehniști din zona Lacului Tăbăcărie din Constanța

Lacul Tăbăcărie, Constanta. FOTO cu rol ilustrativ

O grenadă defensivă a fost descoperită vineri, 7 mai, în lacul Tăbăcărie din Constanța, la fața locului fiind chemați pirotehniștii ISU „Dobrogea”.

Potrivit primelor informații, se pare că grenada ar fi fost pescuită din lacul Tăbăcărie, iar la fața locului au intervenit imediat polițiștii constănțeni, care au asigurat perimetrul până la sosirea pirotehniștilor.

Ulterior, în zonă s-a deplasat și o autospecială pirotehnică, cu doi pompieri. Grenada a fost ridicata de echipajul pirotehnic și depozitată în vederea distrugerii. Din cauza condițiilor în care s-a aflat grenada, nu s-a putut stabili vechimea acesteia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*