VIDEO Reținut de polițiștii constănțeni după ce a comis opt infracțiuni în mai puțin de o lună

Reținut de polițiștii constănțeni după ce a comis opt infracțiuni
Reținut de polițiștii constănțeni după ce a comis opt infracțiuni

Un bărbat din Constanța a fost prins de polițiști după ce a comis, în luna mai, nu mai puțin de opt tâlhării și furturi.

„Urmare a cercetărilor privind săvârșirea a opt infracțiuni de tâlhărie și furt, comise în perioada 4 – 25 mai, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat de 33 de ani, bănuit de comiterea faptelor”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Astfel, în perioada menționată, bărbatul ar fi sustras mai multe bunuri – produse de îngrijire corporală, băuturi alcoolice etc, din mai multe societăți comerciale de pe raza municipiului Constanța. La una dintre fapte, pentru a-și asigura scăparea, bărbatul a dislocat una dintre ușile de acces din societatea comercială în cauză.

Bărbatul a fost reținut joi, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*