Peste șapte tone de articole pirotehnice, în valoare de 300.000 de lei, confiscate de polițiștii de la Transporturi

Peste șapte tone de articole pirotehnice, în valoare de 300.000 de lei, confiscate de polițiștii de la Transporturi

Polițiști din cadrul Secției Regionale Transporturi Constanța, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au extins urmărirea penală într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept. Trei persoane sunt cercetate în acest caz.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, 29 decembrie, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Corbu și Agigea, respectiv municipiul Constanța, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Polițiștii au identificat și ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ 7.600 de kilograme de articole pirotehnice, din care aproximativ 1.150 de kilograme de încărcătură explozibilă. Valoarea totală a materialelor pirotehnice este de circa 300.000 de lei.

Peste șapte tone de articole pirotehnice, în valoare de 300.000 de lei, confiscate de polițiștii de la Transporturi

În urma activităților, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani, au fost conduși la sediu pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat polițiști ai Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Felicitari politistilor, cred ca le pot multumi si in numele cainelui meu, care de Craciunul-Revelionul asta a fost mult mai putin stresat de bubuiturile de pe strada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*