Individ arestat preventiv după ce, mascat, a furat 15 lei dintr-o sălă de jocuri de noroc din Lumina

Un bărbat a fost arestat preventiv, pentru tâlhărie, după ce, la începutul lunii noiembrie, a intrat mascat într-o sală de jocuri de noroc din Lumina, de unde, sub amenințarea unui cuțit, a furat un telefon mobil și suma de 15 lei.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la data de 06 noiembrie, în jurul orei 03.10, o persoană ce avea fața acoperită cu un obiect confecționat din material textil și capul acoperit de o glugă, ținând în mână un cuțit, a pătruns în incinta unei săli de jocuri de noroc din satul Lumina. În interiorul sălii se afla casiera, singură, căreia bărbatul i-a cerut banii și i-a luat din mână telefonul mobil. Apoi, de pe un birou, autorul a luat un plic în care se afla suma de 15 lei, după care a părăsit localul.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 07 decembrie autorul a fost identificat, iar polițiștii au găsi asupra sa telefonul mobil sustras de la casiera sălii de jocuri.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv a bărbatului, pe o perioadă de 30 de zile, săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, propunere admisă de instanță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*