Doi tineri, prinși în flagrant în timp ce ridicau un colet poștal expediat din Spania, cu peste un kilogram de diverse droguri

Prinși în flagrant delict cu droguri de risc și mare risc. FOTO IPJ Constanța

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut de polițiștii antidrog constănțeni, pentru 24 de ore, în baza unui mandat emis de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Constanța, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și mare risc.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, 21 septembrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au depistat, în flagrant delict, în municipiul Constanța, doi tineri, de 22, respectiv 29 de ani, imediat după ce ar fi ridicat un colet poștal, expediat din Spania, în interiorul căruia se aflau, disimulate în cutii ce conțineau dulciuri și cereale și care erau înfoliate în mai multe straturi de bandă autoadezivă, mai multe substanțe susceptibile de a fi droguri de risc și mare risc.

După acțiunea de prindere în flagrant delict, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 996,91 grame de rezină de cannabis (hașiș), 115,2 grame de cocaină, 0,71 grame de rezină de cannabis în amestec cu tutun, precum și două telefoane mobile. Totodată, bărbatul de 29 de ani le-a predat polițiștilor peste 10 grame de rezină de cannabis.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul DIICOT Constanța a dispus reținerea bărbatului de 29 de ani, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. În cursul zilei de joi, 22 septembrie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*