VIDEO Premieră cu sala plină și aplauze prelungite. Piesa “Ursul” a deschis stagiunea de la Teatrul de Stat Constanța

Distribuția piesei "Ursul". FOTO Adrian Boioglu
Distribuția piesei "Ursul". FOTO Adrian Boioglu

Puțină lume știe că Teatrul de Stat Constanța joacă piese cu sala plină. Acest lucru nu se întâmplă numai atunci când pe scenă urcă actori veniți de la București sau când se montează piese de către marii regizori ai momentului.

“Ursul” nu a fost o excepție. Piesa care a deschis stagiunea 2016 – 2017 la Teatrul de Stat Constanța a demonstrat că iubitorii de cultură vin în număr mare la spectacol și că omul de rând din oraș știe că o farsă într-un act scrisă de Cehov este de fapt un text contemporan cu mare priză la public.

Regia lui Felix Alexa a adus și mai mult acest text în zilele noastre, iar scenografia semnată de Carmencita Brojboiu și jocul actorilor Dana Dumitrescu, Marius Bodochi și Marian Adochiței și-a meritat din plin aplauzele prelungite de la finalul premierei.

Oficialitățile Constanței nu au neglijat această premieră. Pe lângă oameni de teatru și de cultură din oraș, i-am zărit în public și pe primarul Decebal Făgădău sau pe consilierul acestuia, Mihai Petre, precum și pe viceprimarul Costin Răsăuțeanu. Toți au avut numai cuvinte de laudă despre piesa cu care a debutat stagiunea 2016 la Teatrul de Stat Constanța.

Vă invităm să urmăriți reportajul video realizat de jurnaliștii Constanța NEWS în ziua premierei, înainte și după spectacol, dar și un fragment din această piesă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*