Corabia Aventurilor vine la Mamaia. Pirații dau spectacol pentru cei mici

"Corabia Aventurilor", la Mamaia
"Corabia Aventurilor", la Mamaia

Goodbye summer party show! Un eveniment adus de bucuria acestei veri extraordinare!

Celebrăm sfârsitul verii la malul apei! Marinari și pirați fantastici au pregătit o super-petrecere, pentru mici si pentru mari, o intalnire plină de ritm, de vervă, de surprize, dansuri si jocuri, metafore împachetate pe post de suveniruri! Un timp magic în care vom condensa întâlniri speciale cu personaje din Trupa Sufletel!

Păpusi, mascote, actori, vânători de comori, păstrători de valori, pregătim un meniu emotional bogat, tocmai bun de împărțit la așa o petrecere! 100 % interactiv!

Vom flutura flamuri, strigând că asta a fost vara sufletelor frumoase cu bucuria inimilor care știu că vor purta soarele pe dinăuntru indiferent de ce anotimpuri vor trece peste noi!

Corabia aventurilor pleacă din portul Harlequin, marti 30 august, ora 19:00!

Rezervarea este obligatoire la telefon 0766 400 181. Pretul unui bilet este de 25 lei de persoana, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Orice copil trebuie supravegheat de catre un adult, organizatorii nu isi asuma supravegherea copiilor. Rezervarea telefonica este obligatorie. Biletele se achita in 24h de la rezervare. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la spectacol in intervalul 18.00 – 18.30.

"Corabia Aventurilor", la Mamaia
“Corabia Aventurilor”, la Mamaia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*