VIDEO Prefectul Silviu Coșa: “Există opt localități cu incidența de peste 4 la mie”

Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa

Prefectul Silviu Coșa a anunțat că la nivelul județului Constanța există opt localități cu incidența peste 4 la mie și una singură cu incidența de peste 7,5 la mie.

“Există un număr de opt localități care au incidența cumulată de peste 4 la mie, printre acestea numărându-se și municipiul Constanța cu incidență de 5,84 la mie și avem o localitate care înregistrează o rată a incidenței de peste 7,5 la mie, este vorba de Saraiu, unde incidența este 10,89 la mie, localitate pentru care există și o propunere de carantinare care are avizul INSP”, a declarat Silviu Coșa.

El a precizat că 214 școli din județul Constanța funcționează după scenariul 3.

“În ședința CJSU se vor discuta și unele scenarii pentru școlile din județul Constanța, care vor fi operaționale începând cu ziua de luni. Sunt 300 de școli care funcționează în scenariul 1 și 2, 214 școli care vor funcționa în scenariul 3, fiind șase școli care au cursuri suspendate”, a spus prefectul Constanței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*