CTnews TV: Erwin Șimșensohn, director al Teatrului de Stat Constanța: “Dobrogea este singura regiune istorică din România care nu are un teatru dramatic național și este important pentru identitatea locală ca Teatrul de Stat să obțină acest statut”

Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța

Directorul Teatrului de Stat din Constanța, regizorul Erwin Șimșensohn, este invitatul jurnalistului Paul Alexe, într-o emisiune dedicată teatrului constănțean, la deschiderea noii stagiuni.

Discuția a atins subiecte de actualitate pentru activitatea Teatrului de Stat Constanța, precum repertoriul propus publicului constănțean (și nu numai!) în actuala stagiune, dar și planurile artistice de viitor, care cuprind și prezența la Constanța a celui mai renumit regizor român de teatru al ultimilor 50 de ani, Andrei Șerban. Erwin Șimșensohn a vorbit și despre stadiul lucrărilor de la vechea sală a Teatrului Fantasio, despre modernizarea Sălii Studio, dar și despre cum afectează activitatea teatrului noile limitări bugetare anunțate de guvern. Nu în ultimul rând, Erwin Șimșensohn a explicat și care sunt argumentele care stau la baza demersului pentru obținerea statutului de teatru de interes național pentru instituția pe care o conduce.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*