Concerte de colinde susținute de studenții Universității Ovidius din Constanța

Muzeul de Artă Constanța

Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 14 – 15 decembrie, o serie de concerte de colinde, care vor avea loc la Muzeul de Artă din Constanța.

Primul concert, intitulat „Colindăm colind, colind”, va avea loc miercuri, 14 decembrie, începând cu ora 17.00 și va fi susținut de studenții specializării Interpretare muzicală – Canto (IMC), alături de profesorii lor coordonatori. De asemenea, în cadrul concertului este invitat Corul de Maici al Mănăstirii Saon, din județul Tulcea, care va crea o atmosferă inedită pentru publicul constănțean.

Cel de-al doilea concert de Crăciun, intitulat „Venite Adoremus Dominum” se va desfășura joi, 15 decembrie, începând cu ora 17.00. Studenții clasei de Canto din cadrul specializării IMC, alături de actrița Dana Enache Trifan și pianista Anca Săftulescu, vor oferi publicului arii dedicate sărbătorii Crăciunului, poezie și miniaturi muzicale.

„Seria concertelor de Crăciun susținute de studenții Facultății de Arte și profesorii care i-au îndrumat și încurajat să îmbrățișeze cu drag acest talent care, bineînțeles, ca oricare altă formă de artă, vindecă sufletele oamenilor, oferă publicului constănțean un prilej ideal de a petrece timpul cu cei apropiați, într-un mod relaxant și plăcut. Scopul acestor evenimente este acela de a continua tradiția încântătoarelor colinde și de a le transmite oamenilor cele mai frumoase și sincere emoții, în această perioadă care presupune să oferim iubire, să iertăm, să ne liniștim sufletește, pentru a ne simți împliniți”, precizează prof. univ. dr. Daniela Vitcu, decanul Facultății de Arte.

Intrarea la cele două concerte care vor avea loc la Muzeul de Artă din Constanța este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*