VIDEO Pompierii constănțeni, donatori de sânge pentru victimele din clubul Colectiv

Pompier donator de sânge. FOTO Captură video
Pompier donator de sânge. FOTO Captură video

Cei mai noi pompieri constănțeni au participat în prima zi de muncă la o misiune mai puțin obișnuită. După ce au depus jurământul, cele 21 de cadre ale ISU Dobrogea au mers să doneze sânge pentru victimele tragediei din clubul Colectiv.

Unii dintre ei sunt la prima donare. Spun că au fost impresionați de tragedia de noaptea trecută și au ales să ajute și ei cum pot. Alții au mai donat, dar cred că un astfel de gest aduce speranță celor afectați.

“Pentru acești tineri este prima misiune de salvare, deoarece în această dimineață ei au depus jurământul de credință, fiind încadrați din sursă externă începând cu data de 1 octombrie 2015”, a declarat Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*