Macara dărâmată de vânt în Mamaia

Macara dărâmată de vânt în Mamaia.

O macara a fost dărâmată de vânt în fața unui hotel din Mamaia, fără a cauza pagube sau a bloca în vreun fel circulația.

Pompierii au fost solicitați să intervină marți după amiază, după ce o macara a fost dărâmată de vânt în fața unui hotel din stațiunea Mamaia. La fața locului s-au deplasat o mașină de stingere și automacaraua. Macaraua nu a cauzat pagube, nici nu a blocat circulația. În acest caz a fost anunțat și Inspectoratul de Stat în Construcții. La fața locului sunt așteptați și reprezentanții Enel să o deconecteze de la energie electrică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*