Misiunile jandarmilor constănțeni la finalul acestei săptămâni

Misiunile jandarmilor constănțeni la finalul acestei săptămâni. FOTO: IJJ Constanța

La finalul acestei săptămâni și la începutul săptămânii ce urmează, în județul Constanța vor avea loc mai multe manifestări cultural – artistice și sportive, după cum urmează:

  • În comuna Cumpăna se organizează festivalul național „Rodul Pământului”;
  • Primăria orașului Năvodari, împreună cu Consiliul Local vor organiza „Festivalul Peștelui”;
  • La Medgidia se desfășoară „Festivalul de muzică ușoară și populara pentru copii Tinere Speranțe;
  • La Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanța vor fi două meciuri din cadrul Campionatului Masculin de handbal Liga Zimbrilor;
  • Tot la Sala Sporturilor din municipiul Constanța se vor desfășura semifinalele și finala din cadrul competiției de volei Supercupa României.

Jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zonele de desfășurare ale evenimentelor enumerate mai sus pentru a veghea la menținerea unui climat de ordine și siguranță, precum și pentru prevenirea și descurajarea fenomenelor infracționale.

„Recomandăm celor care participă la evenimentele menționate să adopte un comportament civilizat, să aibă permanentă grijă față de copii, să fie atenți la bunurile personale și să nu se implice în conflicte de orice natură. În cazul observării unor fapte de natură penală sau contravențională îi rugăm pe cetățeni să sesizeze aspectele în cauză forțelor de ordine publică prezente la fața locului sau să apeleze numărul unic de urgențe 112”, au precizat reprezentanții IJJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*