VIDEO Polaris M Holding colectează deșeurile rezultate din construcții și demolări

Polaris M Holding colectează deșeurile rezultate din construcții și demolări. FOTO captura video Polaris M Holding

Dacă vă reamenajați locuința sau un alt spațiu, Polaris vă pune la dispoziţie bene de 2 mc și 17 mc pentru colectarea temporară a deșeurilor până la finalizarea lucrărilor.

Deșeurile rezultate din construcţii și demolări, reamenajări interioare/ exterioare, reparații, demolări ale locuințelor, provenite de la persoane fizice, agenți economici sau instituţii publice, pot fi preluate de Polaris, contra cost, pe baza unui contract/comandă scrisă transmisă departamentului Comercial, birou Contractări.

„Una dintre cele mai frecvente probleme legate de deșeurile inerte o reprezintă abandonarea acestora pe terenuri virane sau pe domeniul public. Din păcate, aceste acțiuni afectează mediul înconjurător, sănătatea noastră și imaginea orașului în care locuim. Deșeurile din construcţii nu se depozitează la platformele pentru deșeuri, în containerele pentru deșeuri reciclabile sau în pubelele oferite de Polaris deoarece deșeurile pot distruge recipientele, autogunoiera și sistemul hidraulic al acesteia”, au precizat reprezentanții societății.

Pentru a evita poluarea mediului înconjurător, constănțenii sunt rugați să gestioneze în mod corect deșeurile rezultate din construcţii deoarece acestea trebuie să ajungă în locurile special amenajate, și nu la marginea drumului, în păduri sau pe domeniul public.

Doritorii pot încheia un contract pentru preluarea deșeurilor inerte și închirierea recipientelor pentru precolectare la Serviciul Comercial – biroul Contractări.

Program relații cu clienții și casierie:

Luni – Vineri: 08:00 – 16:30

Str. Stefan cel Mare, nr. 128 – zona ICIL, lângă BRD, vis a vis de Kaufland, Constanta.

Tel : 0241 545 596

comercial@polaris.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*