VIDEO Pieton omorât de o ambulanță după ce a traversat prin loc nepermis

Pietonul a fost omorât de ambulanță
Pietonul a fost omorât de ambulanță

Un constănțean a avut parte de o moarte stupidă joi seara. El a fost lovit de o mașină de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța care se grăbea către un pacient.

Bărbatul plecase de la un magazin de materiale de construcții și transporta o cutie în brațe. Martorii povestesc că la intersecția Bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu, el a încercat să traverseze prin loc nepermis. O clipă de neatenție a fost de ajuns pentru ca pietonul să fie lovit în plin de o ambulanță care venea de la Ovidiu.

Mașina de la SAJ Constanța asistase un pacient și era pe drum către un alt caz care necesita ajutor de specialitate.

Cadrele medicale au urcat victima în salvare și i-au acordat primul ajutor. Manevrele de resuscitare au fost însă zadarnice. Pietonul a fost supus manevrelor timp de aproape 50 de minute, după care a fost declarat decedat.

Șoferul ambulanței a avut și el nevoie de ajutor după ce i-a crescut tensiunea. Cazul a fost preluat acum de polițiștii constănțeni. Ei au demarat cercetarea penală pentru omor din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*