FOTO VIDEO Tulcean bătut de polițiști în fața copilului

Alexandru Constantin, bărbatul bătut de un polițist din Tulcea
Alexandru Constantin, bărbatul bătut de un polițist din Tulcea

Acuzații grave la Tulcea. Un bărbat din oraș susține că a fost bătut de polițiștii chemați după un conflict domestic.

Alexandru Constantin a povestit că s-a certat cu soția lui și după ce au schimbat câteva palme, el a plecat într-o altă cameră a casei. Soția a sunat la Poliție și abia atunci a început spectacolul. Constain susține că polițistul chemat să aplaneze conflictul a devenit agresiv și a început să-l înjure și să-l bată de față cu copilul.

Bătaia ar fi continuat la secția de poliție, spune victima. După câteva ore de agresiuni, bărbatul a fost trimis acasă în pijamale, nu înainte ca oamenii legii să îi șteargă din telefon toate contactele.

Alexandru Constantin a obținut un certificat medico-legal și a depus plângere împotriva polițistului agresor. La aproape o săptămână după ce a avut loc bătaia, reprezentanții IPJ Tulcea susțin că nu știu de acest incident.

Totodată, mama bărbatului a făcut și ea reclamație la poliție după ce a fost bătută de soția acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*