RAJA: „Lucrările executate în zona Portofino/ Aleea Universității, se află în grafic”

Lucrările executate în zona Portofino/ Aleea Universității, se află în grafic. FOTO: RAJA SA

Lucrările executate la nivelul conductei de distribuție apă potabilă, cu diametrul 1.000 mm, din zona Portofino/ Aleea Universității, se află în grafic, au anunțat joi, 8 decembrie, reprezentanții RAJA SA.

Astfel, la nivelul celor trei puncte de lucru, deschise pentru conectarea noului tronson la rețeaua de distribuție, opt echipe de intervenție și nouă utilaje lucrează de noaptea trecută, în regim continuu.

„La ora actuală, la primul punct de lucru, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, în fața restaurantului Portofino, lucrările sunt aproape finalizate. La cel de-al doilea s-a reușit blindarea vechii conducte și se realizează sudura de cuplare a rețelei din zonă. Pe Aleea Universităţii, la ultimul punct de lucru, intervențiile sunt complexe, deoarece se montează și o vană de legătură pentru sistematizarea rețelei”, au transmis sursele citate.

Imediat ce se vor finaliza conectările, se vor face manevrele de vane necesare pentru umplerea instalației și intrarea în presiune.

„Amintim consumatorilor că timpul necesar pentru încărcarea cu apă a rețelei de distribuție poate varia între 4 și 6 ore. Prin urmare, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat”, au mai precizat reprezentanții RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*