VIDEO Zeci de persoane au fost evacuate în urma unui incendiu izbucnit la un apartament de pe aleea Curcubeului din Constanța

FOTO ISU Constanța

Zeci persoane au fost evacuate, joi, 2 martie, în urma unui incendiu izbucnit la un apartament de pe aleea Curcubeului din municipiul Constanța.

Pompierii au fost chemați să stingă un incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de pe Aleea Curcubeului din Constanța.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri. Echipele de intervenție au evacuat etajele 3 și 4. Astfel, pompierii au scos din bloc 12 adulți, 4 minori și 3 animale. De asemenea, 10 persoane s-au autoevacuat.

Focul a fost stins și urmează să fie stabilită cauza izbucnirii incendiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*