Sportivii CS Mihail Kogălniceanu domină Campionatul Național de Taekwondo pentru Copii, Juniori Mici și Cadeți

Rezultate deosebite pentru sportivii CS Mihail Kogălniceanu la Campionatul Național de Taekwondo pentru Copii, Juniori Mici și Cadeți

În perioada 9-11 iunie, s-a desfășurat Campionatul Național de Taekwondo pentru Copii, Juniori Mici și Cadeți la București, iar sportivii de la CS Mihail Kogălniceanu au obținut șase clasări pe podium sub îndrumarea antrenorului Laurențiu Palangă.

Sportivii de la CSC Mihail Kogălniceanu au demonstrat un nivel extraordinar de performanță la Campionatul Național de Taekwondo pentru Copii, Juniori Mici și Cadeți, obținând nu mai puțin de șase clasări pe podium. Echipa a cucerit locul I la categoria „copii feminin”, locul II la categoria „copii masculin”, iar Snacov Ștefania a strălucit pe prima treaptă a podiumului, fiind desemnată cea mai bună sportivă din țară la categoria „copii feminin”.

Ștefania Snacov, cea mai bună sportivă din țară la categoria ei de vârstă.

Antrenorul Laurențiu Palangă a exprimat recunoștința sa față de echipa tehnică și sportivi pentru efortul depus și performanțele obținute. În plus, a vorbit despre tradiția de succes a clubului CSC Mihail Kogălniceanu în obținerea de rezultate remarcabile pe echipe și a menționat că, în ciuda provocărilor generate de pandemie, se vor continua eforturile de a crește nivelul performanțelor.

„Eu am avut rezultate dintotdeauna foarte bune. E o tradiție la Mihail Kogălniceanu, vizavi de cupe, de campioni, de rezultate pe echipe. Surpriza va fi în continuare, în viitor, pentru că am rămas fără sportivi din cauza pandemiei și încercăm, încercăm ușor, ușor să ne ridicăm”, a spus el.

Rezultate deosebite pentru sportivii CS Mihail Kogălniceanu la Campionatul Național de Taekwondo pentru Copii, Juniori Mici și Cadeți

De asemenea, el a menționat sprijinul moral al părinților și a subliniat importanța sprijinului acordat de autoritățile locale, menționând că acesta a fost esențial pentru participarea sportivilor la competiții.

„Primăria ne-a ajutat tot timpul. De când a venit doamna primar, am fost foarte sprijiniți. Și doamna și consiliul local și domnul Pariza Constantin. Ne-au sprijinit și material și logistic – deplasări, taxe, vizele anuale pentru sportivi. Fără acesta nu am fi putut să participăm” a explicat Laurențiu Palangă.

Primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, a subliniat importanța performanței sportivilor și a reiterat angajamentul său în sprijinirea clubului CSC Mihail Kogălniceanu. Ea a evidențiat faptul că această performanță reprezintă un motiv de mândrie pentru întreaga comunitate și a asigurat că susținerea va continua și în viitor.

Primăria Mihai Kogălniceanu

„Această performanță este o dovadă a talentului și dăruirii sportivilor noștri, iar pentru comuna noastră este o sursă de mândrie. Vom continua să susținem și să promovăm sportul în comunitatea noastră”, a promis Ancuța Belu.

Antrenorul Palangă a evidențiat și motivația sportivilor de a face performanță, subliniind că aceasta vine din pasiunea pentru sport și dorința de a avansa în carieră. El a dezvăluit și planurile echipei pentru competițiile viitoare.

„Competiții viitoare se anunță. Avem la Eforie stagii de pregătire tehnică și examinare de grad, la sfârșitul lunii august. Urmează <<Dracula Open>>, Openul României, ca să spun așa, în octombrie, și după aceea Cupa României. Acestea sunt competițiile la care vom participa”, a mai spus Laurențiu Palangă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Felicitări echipei CS Mihail Kogălniceanu pentru dominarea Campionatului Național de Taekwondo pentru Copii, Juniori Mici și Cadeți! Performanțele sportivilor sunt remarcabile și demonstrează nivelul lor înalt de pregătire și talent. Este o mândrie să vedem cum acești tineri atleți reprezintă cu succes clubul și aduc onoare comunității lor. Dedicarea și munca lor asiduă sunt exemple de urmat pentru toți cei pasionați de sport. Le dorim succes în continuare și să continue să strălucească în competițiile viitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*