VIDEO O fată din Constanța a pierdut lupta la o săptămână după tragedia din clubul Colectiv. Serian Mavi vorbea 8 limbi și lucra pentru o companie americană

Mavi Serian a murit după tragedia de la Colectiv. Colaj foto: ctnews.ro
Mavi Serian a murit după tragedia de la Colectiv. Colaj foto: ctnews.ro

Printre victimele din Constanța aflate în clubul Colectiv în seara tragediei care a ucis deja zeci de tineri era și Serian Mavi. Trupul fetei de 25 ani a fost adus acasă de familie după ce inima ei a încetat să mai bată pe patul unui spital din București.

Mavi Serian a comunicat timp de aproape o săptămână cu rudele prin semne. Medicii au suspus-o unei intervenții chirurgicale și în ciuda eforturilor, trupul fetei nu a mai rezistat.

Constănțeanca este de religie musulmană. Părinții se mândreau cu faptul că Serian vorbea opt limbi, absolvise recent facultatea și avea un loc de muncă bine plătit într-o companie multinațională cu sediul în București.

Fata i-a spus mamei sale că merge într-un club pentru că managerul ei era apropiat trupei Goodbye to Gravity. Părinții au aflat de la o asistentă medicală ce s-a întâmplat și s-au grăbit să ajungă la spitalul Bagdasar Arseni. A fost o săptămână în care s-au rugat pentru sănătatea ei și au comunicat cu fata doar prin semne. Medicii le-au spus de la început că tânăra are șanse minime de supraviețuire. Cu toate acestea, atunci starea ei s-a stabilizat au supus-o unei operații. Chiar și așa, trupul ei nu a mai rezistat.

Serian Mavi va fi înhumată luni în cimitirul musulman din cartierul constănțean Anadalchioi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*